Logo Team Winters

Onze sponsoren:
Skiff

Vrolijk Watersport


Oakley.com

overons

Over Ons

Wij zijn Sebastiaan en Bob Winters en wij zijn Team Winters.

Sebastiaan(20)

Hobby's: Zeilen, Voetbal, Wintersport en Techniek
Opleiding: HBO Luchtvaarttech. Delft
Ambitie: Piloot worden.
Mail: sebastiaan@teamwinters.nl
Bob(17)

Hobby's: Zeilen, Voetbal en Cricket
School: Dalton Den Haag
Klas:6 vwo
Ambities: Lucht en Ruimtevaart studeren en piloot worden
Mail: bob@teamwinters.nl

We wonen allebei in Den Haag en we hebben leren zeilen op Zeilschool Aalsmeer. Begonnen in de Optimist waarna we verder zijn gegaan in de Laser Pico.We zijn hier begonnen op Bob 5jr, en Sebastiaan 8jr. Het is ons hier altijd erg goed bevallen mede door de gezellige sfeer en aardige leraren. We hebben ook les gehad van Debby iemand die we nu nog regelmatig tegen komen bij Prosails, en op evenementen. Samen zeilen we in de 29er.

Op 11 en 14 jarige leeftijd zijn we begonnen met onze eerste eigen bootje de Cadet(NED 9181). Momenteel zeilen we al 4 jaar in de 29er. We hebben over de jaren heen meegedaan aan diverse NK’s, EK’s en WK’s. Dit jaar willen we erg ons best doen om genoeg sponsorgeld bij elkaar te krijgen om naar het WK in januari 2010 op de Bahamas te gaan

We zeilen nu geregeld in de 29er(NED1120). We hebben deze boot van Roel Bakker en zijn bedrijf Piramid Connections. Samen met nog 20 andere teams worden wij gesponsord en wil hij zo het merk SKIFF op de markt brengen. Vaak zijn wij dan ook te vinden in deze boot waarmee we trainen in heel Nederland, in Muiden of op het Braassemermeer zijn wij het vaakst te vinden.
Wij proberen zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de wedstrijden en daarom trainen wij vaak. Ons zeilschema is te zien op de home page of in de agenda.

Sebastiaan en Bob Winters